Jobba hos oss

Ansök här

Karriär hos Busspecialisten

Busspecialisten växer snabbt och det gör också behovet av nya härliga kollegor som vill vara en del av vårt team. Vår framgång bygger på våra medarbetare, och vi strävar alltid efter att skapa en arbetsmiljö där varje medarbetare känner delaktighet i verksamhetens utveckling.

Varför jobba hos oss?

  1. Utvecklingsmöjligheter: Vi tror på kontinuerlig utveckling och erbjuder regelbundna utbildningar och vidareutbildningsprogram för att våra medarbetare ska kunna växa inom företaget.
  2. Engagerande arbetsmiljö: Hos Busspecialisten värdesätter vi en trygg och positiv arbetsmiljö. Vi arbetar aktivt med systematiskt arbetsmiljöarbete (SAM) för att säkerställa att alla våra medarbetare har de bästa förutsättningarna för att trivas och uppleva en säker arbetsplats.
  3. Hållbarhet: Vi är stolta över vårt engagemang för miljön och jobbar ständigt för att minska vår miljöpåverkan. Vi kör våra fordon på förnybara bränslen såsom HVO och grön el. Som en del av vårt team är du delaktig och bidrar till att skapa ett fossilfritt Sverige.
  4. Sammanhållning: Vi är ett sammansvetsat team som stöttar varandra och arbetar tillsammans för att uppnå våra gemensamma mål. Vårt fokus på medarbetarens välmående gör att vi har en låg personalomsättning och en hög trivsel.

Ansök idag

Vill du bli en del av vårt härliga gäng, tveka inte att kontakta oss. Skicka in ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du vill arbeta hos oss och hur du kan bidra till vårt team.

Välkommen att bli en del av Busspecialisten – tillsammans tar vi våra kunder dit de vill, med kvalitet och hållbarhet i fokus.

 

Vad vi söker

Vi letar efter personer som delar vår passion för kundservice och kvalitet. Vi ser gärna att du har erfarenhet från bussbranschen eller andra relevanta områden, är serviceinriktad och har en positiv inställning. Specifika kvalifikationer och erfarenheter kan variera beroende på den aktuella tjänsten, men gemensamt för alla våra medarbetare är en vilja att positivt bidra till företagets utveckling med fokus på ständiga förbättringar.

Busspecialisten AB
Rådjursvägen 14B
325 45 Växjö

0470- 782 782

info@busspecialisten.se