Shoppingresa till Tyskland

Resebeskrivning
Följ med oss på shoppingresa till Heiligenhafen med besök på Calles fina butik . En resa med gott om tid och lugn och ro att fynda.

Färdplan
Bussen startar från Växjö kl 04.45 på morgonen för vidare färd söderut via öresundsbron, genom Danmark för att  åka färja mellan Rödby och Puttgarden. Färjan tar ca 45 min, sedan är det ca 15 min bussresa till Calle i Heiligenhafen. På färjan finns även möjlighet att äta om man vill det.
Väl framme vid butiken får vi gott om tid att shoppa, ca 2 timmar ingen stress. Efter shoppingen åker vi åter till färjeläget i Puttgarden för vidare färd hemåt igen. Beräknad tid hemma i Växjö är ca 21.00.

Hur mycket får jag ta med?
På våra shoppingresor får man shoppa för upp till 100 kilo. Våra duktiga chaufförer kommer under resan informera om vad allt man kan bära ut väger så är det lätt för alla att räkna sin egen shoppingvikt.

Pris:

825 kr

Datum: 23/4 2022, 28/5 2022

För mer info och anmälan till resan, kontakta oss på.

info@busspecialisten.se

0470-78 27 82

www.calle.dk

 

OBS! För närvarande krävs det att man är fullvaccinerad för minst 14 dagar sedan innan inresa i Danmark och Tyskland. Detta styrker man genom EUs covidbevis, digitalt eller på papper. Se info på www.covidbevis.se