Nyheter

Busspecialisten välkomnar Mikael som trafikchef

Vi är glada att idag få presentera Mikael Nestlén som trafikchef på Busspecialisten. Mikael har en lång erfarenhet från bussbranschen i olika roller och kommer senast från rollen som regionchef på Flexbuss. Mikael kommer att spela en nyckelroll i att vidareutveckla vår verksamhet och fortsatt säkerställa högsta kvalitet i våra tjänster.


-Jag är hedrad över att ha fått möjligheten att bli en del av Busspecialisten och ser en stor potential i bolaget och möjligheten för mig, att som trafikchef få leda den operativa verksamheten och samtidigt få arbeta med processutveckling, vilket är något jag verkligen brinner för. Jag ser fram emot att bidra till företagets tillväxt och framgång, säger Mikael Nestlén trafikchef på Busspecialisten.
 


-Vi är mycket glada att välkomna Mikael till vårt team. Hans erfarenhet som ledare, den drivkraft och engagemang han tar med sig till bolaget kommer att vara ovärderliga för Busspecialisten. Vi ser fram emot att tillsammans nå nya höjder och fortsätta leverera förstklassiga transporttjänster till våra kunder, säger Anders Tegvall VD på Busspecialisten.
       

Mikael tillträder tjänsten den 1 oktober 2024 och kommer bland annat ansvara för rekryteringen av nya medarbetare i vår tillväxtresa.

Busspecialisten AB
Rådjursvägen 14B
325 45 Växjö

0470- 782 782

info@busspecialisten.se